fbpx

За Нас

 Sofia Pilates не е просто място, но тук е за всички! През 2016 година отворихме вратите си за вас! Водени бяхме единствено от убеждението и стемежа, че трябва и можем да подобрим качеството на живот на нашите клиенти, като ги приучим да бъдат отговорни и изпълнителни към нуждите на техните тела.
Вложихме любов, цели и устрем за да се докажем в годините и ден след ден да получаваме най-прекрасната награда – вашето доверие! Наш дълг е да продължаваме да оправдаваме очакванията ви, като заедно полагаме навременни и правилни грижи за доброто ви физическо състояние и постигаме полезни резултати!

В какво се стремим

Вниманието и отношението на инструкторите ни, е насочено индивидуално и преценено към вашите физически възможности или ограничения.

 Баланс

В Sofia Pilates се стремим да ви приучим към съвършен баланс между тяло и ум, дишане и движение.

Специално отношение

В Sofia Pilates, целим по всеотдаен и отговорен начин да ви накараме да се чувствате специални!

Прогрес

60 минути лично време – вашето време за придобиване на бодрост, гъвкавост, жизненост, енергия, настроение!

Равновесие

Със спорт ще поддържате не само фигурата си, но и доброто си настроение и емоционално равновесие.

Sofia Pilates

Постигането на добра физическа кондиция за целия спектър възрасти, не е нещо невъзможно, това е наша човешка мисия, измерена в постоянен стремеж към осъзната промяна, която е въпрос на избор… Ние заедно можем! Да го направим- да заобичаме процеса и резултатите няма да закъснеят!
Методът Пилатес е различно здравословно занимание, на което в Sofia Pilates можете да се отдадете пълноценно и с фокус върху постигането на добро физическо и емоционално равновесие!
Вниманието и отношението на инструкторите ни е насочено
индивидуално и преценено към вашите физически възможности или ограничиния.

Започнете промяната с нас!
Не отлагайте!
Пилатес е различен, възползвайте се от ползите му – те са гарантирани!
За удобство и улеснение на нашите клиенти, студиото предлага безплатен паркинг до 2 часа на хотел “Маринела”, както и 10% отстъпка от услугите на автомивката в хотела!
За допълнителна информация или запазване на час, Sofia Pilates Ви очаква на телефон :
0876 03 03 03 ; 0886 74 74 74